Rozhodujúce sú podmienky v rodine - Chomová, Ľubica
Sociálne štipendiá pre stredoškolákov z prostriedkov Európskeho sociálneho fondu. Informácie o podmienkach, ktoré musí splniť každý uchádzač o štipendium, ale tiež rodičia a príslušná škola. Podmienky na poskytnutie štipendia sú veľmi prísne. Neuznané žiadosti. Podanie žiadosti. Životné minimum a hmotná núdza.