Škrovánková, L., Bilíková, M.: Penzijné a nemocenské poistenie - Peller, František
Cieľom recenzovanej publikácie je poskytnúť odbornej verejnosti vedomosti z oblasti penzijného a nemocenského poistenia zakladajúce sa na aktuárskej matematike. Rôzne matematické modely sa tu využívajú na aktuárske výpočty používané v uvedenej oblasti. Monografia je rozdelená na dve samostatné časti: Penzijné poistenie a Nemocenské poistenie.