Priemyselná politika SR všeobecné aspekty a predpoklady riešení - Zorkóciová, Otília, 1954-
Všeobecne o priemyselnej politike. Výmena názorov medzi zástancami a odporcami pojmu priemyselná politika. V súčasnosti nevystupuje otázka či aplikovať priemyselnú politiku, ale ktorý jej typ je najvýhodnejší. Ciele priemyselnej politiky. Konkurencieschopnosť priemyslu. Priemyselná politika na Slovensku. Úloha priemyselnej politiky v regióne. Podpora malých a stredných podnikov v rozvoji priemyslu. Faktory, ktoré môžu zvýšiť konkurencieschopnosť slovenského priemyslu.