Metodologické otázky konštrukcie ekonometrických modelov s korekciou chýb - Haluška, Ján
Konštrukcia ekonometrických modelov s korekčným členom. Základné vlastnosti modelov korigujúcich chyby. Reštrikčný model s korekčným členom.