Dobrý štart predpokladá ešte lepší záver - Bačišin, Vladimír
Hodnotenie ekonomiky SR Medzinárodným menovým fondom. Faktory ovplyvňujúce pozitívny vývoj slovenskej ekonomiky. Makroekonomické prognózy na r. 2004. Štrukturálne reformy posilňujúce ekonomické vyhliadky SR. Priaznivé podnikateľské prostredie. Zlepšenie fiškálneho riadenia a transparentnosti. Návrh rozpočtového rámca na roky 2005 - 2007. Ciele politiky. Menová politika SR.