Slovensko a Európska únia z hľadiska spoločnej poľnohospodárskej politiky - Gavaľová, Viera
Stručná charakteristika spoločnej poľnohospodárskej politiky (SPP) Európskej únie. Postavenie slovenského poľnohospodárstva v rámci SPP Európskej únie. SAPARD - špeciálny vstupný program pre poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka. Podmienky čerpania prostriedkov z programu SAPARD. Pomoc EÚ v integračnom procese Slovenska. Strategické ciele hospodárskej politiky vlády SR.