Optimální struktura distribučných systémů v SR - Janáček, Jaroslav
Nástup nových firiem na Slovensku, ktoré tu hľadajú odbyt tovarov a budujú si distribučné systémy. Distribučný systém a jeho štruktúra. Princíp návrhu optimálnej štruktúry. Model a metóda riešenia úlohy návrhu optimálnej štruktúry distribučného systému. Numerické experimenty. Skúmanie optimálnej štruktúry distribučného systému tovarov osobnej spotreby v demograficko-geografických podmienkach Slovenska v závislosti od vybraných relatívnych nákladov.