Ladislav Kareš: ISA Medzinárodné audítorské štandardy - Vépyová, Mária
Recenzovaná publikácia má za cieľ priblížiť širokej odbornej a laickej verejnosti štruktúru právnej úpravy auditu v rámci európskych štátov. Autor v publikácii prezentuje všetky Medzinárodné audítorské štandardy a Medzinárodné audítorské praktické usmernenia formou vymedzenia základných res. špecifických, ale nosných oblastí zamerania toho-ktorého štandardu.