Dizertačná práca: výsledok hospodárenia v účtovníctve podnikateľov SR a v nadnárodnej harmonizácii - Gazdagová, Eva, 1957-
Dizertačná práca je zameraná na súčasné spoločensko-ekonomické trendy v oblasti podnikateľského prostredia a snahy Slovenskej republiky o zapojenie do integračných procesov, s orientáciou na ekonomicky závažný problém zisťovania a prezentácie výsledku hospodárenia podniku ako syntetického ukazovateľa úrovne hospodárenia a efektívnosti vložených zdrojov.