Minimálna mzda - za a proti - Žitňanský, Eduard
Cena práce regulovaná ponukou a dopytom. Minimálna mzda na Slovensku. Úsilie odborárov o zvýšenie minimálnej mzdy. Európska Sociálna charta - oporný dokument odborárov. Vplyv minimálnej mzdy na zamestnanosť. Vývoj minimálnej mzdy na Slovensku. Mzda a cena práce. Minimálna mesačná mzda v krajinách Európy.