Konzistentní výdajové systémy - Moravanský, Dalibor
Ekonomické funkčné typy v analýze spotrebiteľského dopytu a ich vlastnosti. Shephardovo lemma a Royova identita. Flexibilné funkčné tvary. Teoretická konzistencia funkčného tvaru. Oblasť uplatniteľnosti funkčného tvaru a jeho flexibilita. Príklady konzistentných výdajových systémov.