Z každej vloženej koruny 11-halierový zisk - Polakovič, Ivan
Investície do IT sektora - hnací motor ekonomiky. Vplyv informačných technológií na ekonomický rast a zamestnanosť. Investície do IT sektora a rast HDP. Porovnanie pomeru výšky investícií do IT sektora k HDP na Slovensku s inými krajinami Európskej únie. Výdavky na IT na jedného obyvateľa v r. 2003 na Slovensku. IT sektor - vysokokvalifikované pracovné miesta - ekvivalentné príjmy do štátnych rozpočtov. Investície do IT sektora - predpoklad k rýchlejšiemu začleneniu Slovenska k vyspelým ekonomikám krajín EÚ.