Tretí najväčší ostrov Stredomoria - Capková, Alžbeta
Cyprus- malá krajina s veľkým potenciálom. Prehľad základných informácií o Cypre. Najznámejšie rekreačné strediská na východnom pobreží ostrova. Bohatá historická tradícia krajiny. Rozdelenie ostrova na severnú a južnú časť Zelenou čiarou. Pracovné príležitosti na Cypre. Ponuky sprostredkovateľských agentúr. Najvyhľadávanejšia oblasť - cestovný ruch. Ako predchádzať problémom. Ako sa podniká na Cypre.