Vstup ČR do EU a pojistný trh ČR - Ducháčková, Eva
Právne úpravy v oblasti poisťovníctva v súvislosti so vstupom Česka do Európskej únie. Úloha komerčného poistenia v ekonomike. Štruktúra poistencov na českom poistnom trhu. Štruktúra poistných produktov na poistnom trhu. Možné zmeny podoby poistného trhu po vstupe do Európskej únie.