Investiční a exportní příležitosti: Slovensko - Mach, František
Slovensko - výnimočný partner pre ČR. Ekonomika Slovenska z pohľadu zahraničného obchodu. Obchodná výmena Česko - Slovensko v rokoch 1999-2003. Charakteristika slovenského trhu. Česko-slovenské obchodné vzťahy. Perspektívne odvetvia Slovenska. Investičné možnosti na Slovensku. Veľtrhy a výstavy. Misia českých podnikateľov na východné Slovensko.