České zboží na slovenském trhu - Straka, Miloš
Prehľad tovarových položiek českého vývozu na Slovensko. Slovensko ostáva druhým najväčším obchodným partnerom vo vývoze, v českom dovoze mu v roku 2003 patrilo štvrté miesto, za Nemeckom, Talianskom a Čínou.