Nový segment pro reklamní aktivity - Švarcová, Jena
Čerpanie financií zo štrukturálnych fondov EÚ a z toho vyplývajúce povinnosti príjemcov. Nariadenie EK 1159/2000 a propagácia projektu. Štrukturálne fondy a formy reklamy. Nariadenie EK č.1145/2003 a uznateľné náklady na projekty.