Třikrát o 3D reklamě - III. - Černý, Pavel
Investície do 3D reklamy a ich návratnosť. Náklady na reklamnú akciu a časové oneskorenie ziskov. 3D reklama ako súčasť marketingovej stratégie : produkt, cena, distribúcia. Ciele 3D reklamy a pozitívny vplyv na spotrebiteľa.