Bazilej II - príprava na implementáciu seminár - Ružičková, Claudia
V rámci prípravy bánk a bankových dohľadov na implementáciu Novej bazilejskej dohody o kapitáli (Bazilej II, NBCA) zorganizovala Národná banky Slovenska 21. júna 2004 seminár. Cieľom seminára bolo oboznámiť odbornú verejnosť s najnovšími poznatkami a trendmi v procese prípravy na implementáciu NBCA.