Odvetvová špecializácia v SR - Čutková, Zoja
Pokračovanie z č. 8/2004. Zamestnanosť a produktivita práce v SR v rokoch 1996-2004. Štruktúra zamestnanosti podľa odvetví. Porovnanie zamestnanosti podľa odvetví v SR a Európskej únii. Vývoj produktivity práce v SR a jej faktorov. Porovnanie vývoja produktivity práce a jej faktorov v SR a EÚ. Porovnanie vývoja produktivity práce v odvetviach. Pokračovanie v č. 10/2004.