Obchodní jednání a národní zvyklosti: Venezuela - Kašina, Ondřej
Stručná novodobá história Venezuely. Ropa a národné sebavedomie. Obchodné rokovania a pracovné návyky. Vzťahy medzi ľuďmi, verbálna a neverbálna komunikácia, interpersonálna vzdialenosť. Hodnoty a normy, význam času. Obliekanie, stolovanie, viera.