Jak pečovat o zaměstnance - Veselá, Jitka
Starostlivosť malých a stredných podnikov o profesionálny rast zamestnancov. Využitie odborných skúseností starších zamestnancov podniku. Intelektuálne / duševné / vlastníctvo a strategické riadenie duševného vlastníctva. Ľudské zdroje ako rozhodujúca zložka úspechu podniku. Americký manažér Anthony Marshall a jeho filozofia rozvoja ľudských zdrojov.