Improving quality of economic information systems to ensure competitive advantage for companies - Kučera, Milan
Prosperujúci podnik v záujme udržania si konkurencieschopnosti v silnom medzinárodnom prostredí, musí opustiť nevyhovujúce metódy riadenia a inovovať svoj podnikový informačný systém aplikáciou efektívneho ekonomického softvéru. Príspevok anayzuje súčasný stav implementácie ekonomického softvéru resp. systémov ERP v podnikoch, možnosti a výhody softvérového riešenia v oblasti riadenia nákladov a prínosy z aplikácie ekonomického softvéru v praxi.