Mýtus a dnešná realita penzijných fondov v Čile - Chovancová, Božena
Dôchodková reforma v Čile. Vplyv penzijných fondov na čílsku ekonomiku. Negatívne tendencie v 90. rokoch. Výnosnosť a rozloženie investícií fondov. Reformné prvky odporúčané pre zastaraný dôchodkový systém. Systém neaplikovateľný v demokratických krajinách.