Výrobcov trápi dovoz - Lesay, Juraj
Textilný a odevný priemysel na Slovensku je pod silným tlakom hlavne ázijských výrobkov. Vývoz bez ciel už pred úniou. Výrobcovia vlnárskych tkanín utrpeli náhlym zvratom výkonnosti Ozety. opatrenia do budúcnosti v textilnom a odevnom priemysle - obmedzenie výroby aj počtu zamestnancov.