"Instantní" merchandising: revoluce v marketingu - Bureš, Ivan
Pohyblivý displej ako výsledok kombinácie internetu, billboardu a televízie. Revolučná forma oslovenia zákazníka.Výhody novej formy komunikácie so zákazníkom. Využitie tohto média v amerických a anglických reťazcoch.