Nástroje podpory lojality klíčových zákazníků na globálních průmyslových trzích - Lošťáková, Hana
Prínos lojality zákazníkov prejavujúci sa vo zvyšovaní výnosov a v úspore nákladov dodávateľa. Potreba využívať nástroje budovania lojálnosti osobitne zákazníkov, ktorí majú pre podnik strategickú hodnotu. Nástroje pôsobiace na celkovú spotrebiteľskú hodnotu a cenu vnímanú zákazníkom.