Mobilita pracovní síly před a po vstupu ČR do EU - Vavrejnová, Marie
Vývoj migračných prúdov v Českej republike od začiatku 90. rokov do súčasnej doby. Všeobecné východiská pri skúmaní migrácie obyvateľstva. Rozsah a trendy českej migrácie a imigrácie za prácou. Očakávaná migrácia pracovných síl po vstupe do EÚ. Vnútorná migrácia obyvateľstva. Mobilita cudzincov vo vnútri ČR.