Alois Rašín Velký finanční manažer - Brož, Ivan
Biografia znamenitého českého národohospodára Aloisa Rašína. Liberálny postoj A. Rašína k riešeniu kľúčových ekonomických otázok. Súkromné vlastníctvo - platforma úspešného hospodárskeho rozvoja krajiny.Zdravá mena a vyvážený štátny rozpočet ako základné faktory moderného a dobre fungujúceho hospodárstva.A. Rašín vo funkcii ministra financií a jeho presadzovanie politiky deflácie v Československu.