Akvizice v privátním bankovnictví
S rastúcim počtom jednotlivcov s vysokým objemom majetku, odvetvie privátneho bankovníctva a správy majetku, inklinuje tento sektor ku konsolidácii. V súčasnosti prebiehajú predovšetkým domáce akvizície. Štúdia KPMG zisťovala chuť k ďalším akvizíciám, hlavné ciele akvizičnej stratégie. Faktory, ktoré sú dôležité pre úspech poakvizičnej integrácie. Počet fúzií a akvizícií v sektore privátneho bankovníctva. Domáce a cezhraničné akvizičné transakcie.