Menová politika v Slovenskej republike implicitné inflačné cielenie a výber optimálneho režimu výmenného kurzu - Nell, Mathias
Prebiehajúca diskusia v Národnej banke Slovenska o optimálnom rámci menovej politiky. Klasifikácia režimu výmenného kurzu (podľa MMF). Strategické možnosti NBS. Cielenie výmenného kurzu a úrokovej sadzby. Pokračovanie v č. 10/2004.