Celebrity jako odrůda značek
Osobnosti verejného života - športovci, odborníci, politici, prominenti zábavného priemyslu ako špecifická odroda značiek. Celebrity v úlohe spoločenských vzorov. Historický pohľad na uctievanie vzorov. Celebrity predmetom obchodných záujmov. Cieľová skupina celebrít. Médiá reflektujúce dopyt po idoloch.Celebrity - klasický značkový produkt pre producentov zábavného priemyslu.