Marketing a vybrané problémy v cestovním ruchu v procesu globalizace - Hrubá, Daniela
Rozvoj cestovného ruchu po roku 1989. Pôsobením globalizácie menia sa požiadavky na kvalitu služieb. Negatívne dopady na cestovný ruch, plynúce z troch aktuálnych problémov: teroristických útokov, extrémnych stavov počasia, ekonomických a sociálnych súvislostí. Využitie nástrojov marketingového mixu. Integrovaná marketingová komunikácia.