Trh s talentovanými manažérmi zhustne aj na Slovensku - Múčka, František
Riziko, že investície do výchovy špičkových pracovníkov zúročí konkurent, budú musieť firmy pokladať za čoraz prirodzenejšie. Obavy z masívneho odchodu špičkových pracovníkov po vstupe do EÚ sa nenaplnili. Boj o špičkových riadiacich pracovníkov graduje, deje sa však predovšetkým vo firmách krajín SVE. Možnosti ďalšieho rastu špičkových pracovníkov. Vytváranie trhu s manažérmi na Slovensku. Fluktuácia pracovníkov a pracovná atmosféra firmy. Pohoda vo firme zvyšuje jej profit.