Štát dáva od aerolínií ruky preč - Beer, Gabriel
Štát namiesto sľubovanej privatizácie priviedol Slovenské aerolínie (SA), a.s. Bratislava takmer ku krachu. Katastrofálne hospodárenie SA nebolo prekvapením, hoci spoločnosť odmietala zverejniť aktuálne hospodárske výsledky. Do situácie sa vložili Austrian Airlines (AUA), ktorí sa uchádzajú o bratislavské letisko. Plánovaný audit v SA. Dlhy spoločnosti. Neúspech manažérov spoločnosti.