Porovnanie národných akčných plánov bezpečnosti v cestnej doprave v krajinách OECD - Majerčák, Peter
Doprava a jej miesto v modernej ekonomike. Európske spoločenstvo a právne predpisy v cestnej doprave. Zvyšovanie nehodovosti - následok zvýšenia používania osobných a nákladných automobilov. Potreba koordinácie národných projektov bezpečnosti v krajinách OECD a EÚ. Riadenie bezpečnosti v krajinách OECD. Európsky akčný program pre bezpečnosť na cestách. Prehľad riadenia bezpečnosti v štátoch OECD.