Boj o budúcich dôchodcov - Môciková, Renata
Do II. kapitalizačného piliera dôchodkovej reformy má potenciálne vstúpiť viac ako 1 mil. ľudí, pričom do penzijných fondov bude ročne prúdiť viac ako 10 mld. Sk. Čo rozhodne o výbere správcu, ako sa prerozdelí trh, kto bude klientom. Pripraviť pôdu má štát. Koľko prinesie reforma reklamnému trhu. Aká bude kampaň.