Čo ukázali audiometre ? - Šimlovičová, Ivana
Sledovanosť médií pomocou audiometrov, ktoré sú schopné merať aj mimo domu. Výskum v Čechách - audiometre vykazujú vyššiu počúvanosť/sledovanosť ako napr. peoplemetre.