Strategické plánování pro začínající podnikatele
Obchodný plán ako komunikačné a učebné médium. Obchodný plán ako prostriedok zvyšovania efektívnosti. Prístup začínajúcich podnikov k plánovaniu. Základné body, ktoré sú nevyhnutné pri plánovaní založenia podniku.