Firemní identita - Bieliková, Alžbeta
Historický pohľad na pojem firemná identita. Krajiny s najrozvinutejšou firemnou identitou. Firemná identita ako nástroj strategického manažmentu a marketingu. Identita v podnikovej praxi. Prínosy a nedostatky firemnej identity. Etické zásady a hodnoty. Firemná identita a firemný imidž.