Úplné znenie zákona o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov - Beňová, Marcela
Zákon č. 511/1992 Zb. v znení neskorších zákonov ... a zákona č. 191/2004 Z.z., č. 215/2004 Z.z., č. 350/2004 Z.z. a zákona č. 443/2004 Z.z. s komentárom a príkladmi.