Slovenská ekonomická knižnica ako depozitná knižnica Medzinárodného menového fondu - Nováková, Gabriela
Aktuálne publikácie MMF vo fonde Slovenskej ekonomickej knižnice Ekonomickej univerzity. SEK EU bola prijatá do Programu depozitných knižníc Medzinárodného menového fondu a plní funkciu jeho depozitnej knižnice. Informácie o prístupe k dokumentom MMF.