Citačné indexy - Mártonová, Renáta
Citácia ako zdroj informácií. Vývoj citačného indexovania. Prístupy do citačných indexov prostredníctvom databázových stredísk a v prostredí World Wide Web. Web of Science v informačnom prostredí EU. Výber a hodnotenie publikácií pre Institut for Scientific Information.