Informačno-komunikačný systém pre inteligentný dopravný systém - Kršák, Emil
Inteligentný dopravný systém a jeho komunikačné subsystémy. Požiadavky kladené na inteligentný komunikačný systém. Princíp klient - server a špecifickosť dopravného systému. Využitie princípu multicast - distribúcie. Technológie použité na realizáciu informačného komunikačného systému (IKS) v doprave. Výhody využitia webových služieb. Pilotný projekt na testovanie IKS.