Ekonomika a marketing v chove oviec v Slovenskej republike - Hudáková, Ivana, 1976-
Produkcia a predaj jatočných oviec, ovčieho mlieka a jednotlivých ovčích výrobkov v SR. Analýza výrobno-ekonomických výsledkov, ktorých snahou je dosiahnuť ziskovosť na Slovensku v chove oviec a tiež na základe SWOT analýzy určiť silné a slabé stránky, hrozby a príležitosti v chove oviec na Slovensku. Z vývoja predaja a cien chovu oviec vyplýva, že toto odvetvie živočíšnej výroby má perspektívu rozvoja.