Stakeholders jako strategické aktivum - Conti, Tito
Vymedzenie anglického výrazu Stakeholders. Vzťah medzi organizáciou a stakeholder. Stakeholder system a stratégia. Konkurenčné výhody založené na stakeholder stratégie.