Trend: interaktivní e-marketing - Froulík, Radek
Pojem elektronický marketing (e-marketing) a elektronické podnikanie (e-business). Elektronický komunikačný mix. Prednosti e-marketingu. Podmienky rozvoja e-marketingu.