Firemná komunikácia v dopravnej organizácii - Bieliková, Alžbeta
Stratégia a marketingový prístup dopravnej spoločnosti. Nevyhnutnosť komunikácie so zákazníkmi. Zásady komunikácie v dopravnom podniku a poznávanie potrieb zákazníkov. Interná komunikácia v dopravnom podniku Železničná spoločnosť a.s. Externá komunikácia a prezentácia na verejnosti.