Nový zákon o ochrane prírody a krajiny - Bizubová, Mária
Priblíženie nového zákona o ochrane prírody a krajiny - zákona č. 543 Z.z. z 25. júna 2002, s účinnosťou od 1. januára 2003. Obsah a štruktúra zákona. Zaujímavé paragrafy. Staré a nové v územnej ochrane prírody a krajiny. Štatistické údaje o Národnej sústave chránených území na Slovensku.