Nenápadný génius - Reich, Róbert
Biografia a pôsobenie významného amerického ekonóma - akademika Aarona Directora, zakladateľa Montpelerinskej spoločnosti a časopisu Journal of Law and Economics (1901 - 2004 ). Bol zakladateľom nového odboru Ekonómia a právo na Chicagskej univerzite, zmenil pohľad ekonomickej teórie na antimonopolné zákonodarstvo, prispel k zliberalizovaniu americkej antimonopolnej praxi. Bola to silná osobnosť s veľkým vplyvom na ľudí, čo využíval v prospech prieniku nových myšlienok ekonomickej teórie do praxe.